Ja kanske blir det valpar här på Ego Dog’s kennel ändå. Nu kan vi bara hoppas! Yeba är parad men planerna blev ändrade i sista sekund. Och jag nöjer mig inte med vad som helst. Det är mycket som ska in i val av hane.

Det vi väljer att avla på ska vara friskt och sunt både i kropp och knopp och det vi använder ska också vara en god representant för rasen. Elo som jag tänkt använda uppfyller allt det och jag hoppas kunna använda honom i framtiden, men nu denna gång har jag valt att para med en annan kille som också uppfyller allt detta, får jag presentera:

SE JV-12
HU CH
SE UCH
NO UCH
DK UCH
DK V-13

Mariell de Marque Frico Fylgia-Barn

HD A
Patella UA
Ögon UA

Dansk klubbchampion KHKG
BIS-vinnare KHKG
BIS-placerad på rasspecial i Sverige och Norge

Alltså Frozt bror, “Frico”!!!! En arbetsam herre som också visar intresse för både vallning och viltspår.

Guuuuud vad spännande! Tre parningar har vi fått till med hjälp av min bror och Elin, Gitte och Lasse, Lena och Glenn, min mamma och pappa och så klart Vidar! Många kockar i den här soppan då Yeba löpte under den för mig absolut sämsta helgen på året.

Så tack till alla er som åkt, fixat och donat för att kärlek skulle uppstå!!! Tack, tack, tack! Blir det valpar kommer dom förhoppningsvis runt alla <3 dag 2014! Om du vill veta mer och är sugen på en hund att träna och tävla med, hör av dig då via tfn eller mail så ska jag berätta mer!